Postad

Det är alltid lika roligt med glada tillrop. Det här mejlet blev vi särskilt glada över:
 

”Hej!
För ett par år sedan köpte jag en Wonderbag, när det var ganska nytt i Sverige och några månader senare hörde Anneli av sig från er och undrade hur jag tyckte att den fungerade. Hade då inte använt den ännu och ska medge att jag har haft världens längsta startsträcka…
Hur som helst, under hösten plockades min Wonderbag äntligen fram för premiäranvändning och efter det har den använts gång på gång för grytor och soppor nu i vinter! Jag är såååå nöjd!!! Det funkar hur bra som helst att använda den och precis så enkelt som ni beskriver – koka upp maten i grytan, ner i Wonderbag’en och sedan låta det stå och sköta sig självt i ett antal timmar. Det känns mycket bättre att ställa ner grytan i Wonderbagen än att lämna på spisen i timmatal. Känns säkrare och mer energisparande, om inte annat!

Sprider nu mina positiva erfarenheter av Wonderbag i bekantskapskretsen och hoppas att fler ska bli nyfikna på detta ”kökshjälpmedel”!

Läser igenom vad jag har skrivit och inser att om jag hade läst detta utan att veta hur bra Wonderbag är, så hade jag nog blivit aningen skeptisk över all ”positivism” – men allt jag har skrivit stämmer! Tänkte att det nu var dags att ni fick veta det också! 🙂

Keep up the good work!

Varma hälsningar,
Anna-Karin”