TEDxStockholm_Black

Global Talks, Locally
Bringing together world’s leading thinkers and doers to share ideas worth spreading
 

Ambassadör:

Birgitta_Hoglund_800x533px
Birgitta Höglund

Wonderbag samarbetar med en av Sveriges främsta LCHF/Paleokockar

Birgitta är kock, matkrönikör, bloggare och författare till tre kokböcker. Hennes matkarriär började redan i mitten på 80-talet, då hon arbetade som kallskänka, kock och köksmästare på olika restauranger. Som en av Sveriges främsta LCHF/Paleokockar driver hon bland annat bloggen Birgitta Höglunds mat. Att ta vara på vår traditionella matkultur är något hon brinner för, och närproducerade råvaror har en given plats i hennes kök.

Tillsammans med Birgitta har vi tagit fram en kokbok där hon kreerat en mängd underbara recept som passar för tillagning i Wonderbag. Du kan köpa den genom att klicka här. Utöver det är hon en eldsjäl som med stor energi är med och demonstrerar och visar upp Wonderbag på passande event. Ofta bjuds det då även på någon godsak tillagad i bagen. Dessutom tar hon löpande fram nya härliga recept som vi får chans att publicera på wonderbag­sweden.se och våra andra sociala medier.

Birgitta tror mycket på produkten och hon ser att den kan förändra livet för många fattiga världen över. Att den är riktig bra ur miljösynpunkt ger dess­utom en bra magkänsla. Vi är otroligt stolta och glada över vårt fina samarbete.
 

 

Klicka här för att hämta pressmaterial.

Klicka här för att se våra återförsäljare.


 

Kontakta oss:

 

 

Wonderbag Sweden
RFC Eco balance

Adress: Norrholmsvägen 45, 132 31 Saltsjö-Boo.
Mejladress:

info@wonderbagsweden.se

 

Följ oss!

Wonderbag Sweden på Facebook

 

Wonderbag Sweden på Instagram

Instagram